A MUNKÁNK - CSAK ÖNRŐL SZÓL

Küldetésünk, hogy ügyfeleink a beszerzési folyamataikban egyetlen percet és egyetlen forintot se pazaroljanak feleslegesen. Minden termék és szolgáltatás, amire csak szükségük van működésük során.

Pont akkor, pont ott, pont úgy, pont annyiért, pont olyan minőségben, és pont olyan árban álljon rendelkezésükre, ami kell, ahogy azt igénylik.

Imádjuk a munkánkat, és célunk hogy, akkor is gördülékenyen mehessen Önnél a munka, ha Ön éppen nyaral, vagy fontos tárgyalásokon vesz részt. MERT MI PONTOSAN BESZERZÜNK MINDENT, AMIT KELL ÉS PONT.

Magyarné Kelemen Anna

Kiskereskedelemben szerzett többéves tapasztalatok után egy faipari családi vállalkozás kereskedelmi, pénzügyi és adminisztrációs feladatait láttam el a 90-es évek második felétől. 2003-ban férjemmal megalakítottuk az M-logosz Kft. jogelődjét, ahol a fenti tevékenységek mellé a beszerzések operatív menedzselését is végzem.

Adminisztrációs folyamataink szakszerű kialakításával elértük, hogy az M-Logosz Kft rendeléseinek dokumentálása ISO közeli állapotban van, így bármikor, akár évekre visszamenőleg kereshető adatok állnak ügyfeleink rendelkezésére beszerzéseikkel kapcsolatban.

Magyar József

Nagyvállalatnál 12 évig beruházások irányításával, projekt menedzsmenttel foglalkoztam, majd beszerzési középvezető voltam 6 éven keresztül. Az M-Logosz Kft alapításában ez fontos szerepel játszott. Tapasztalataimmal és kapcsolataimmal a nyújtott szolgáltatásunk minőségét magas szintre tudtuk emelni.

Mivel a beszerzési folyamatok mindkét oldalán komoly szerepet játszottam, tisztában vagyok azzal, hogy mik a jogos igények és a „mit is kér a beszerző”. A megrendelések teljesítése mellett az ajánlatok kidolgozásával, az ajánlatok bekérésével, és beszerzési tanácsadással foglalkozom. Versenyeztetések, pályázatok beszerzési lebonyolításában is tapasztalattal rendelkezem, így „külső” megrendelésre dokumentált versenyeztetéssel is állunk megrendelőink rendelkezésére.

Rólunk mondták"Az M-LOGOSZ Kft. közreműködésével sikerült az informatikai eszközeinket a tervezett ár alatt beszereznünk. Jövőbeli eszközbeszerzéseink kapcsán is mindenképpen meg fogjuk keresni. Köszönjük."
VKB Nonprofit Kft.

VAGY

Iratkozzon fel hírlevelünkre!A két szám összege: 6 + 3 =
A két szám összege: 6 + 3 =