BESZERZÉSI TANÁCSADÁS

Ha Ön Cégvezető, akinek már beszerzésekért felelős beosztottja van, akkor ez a szolgáltatás igazán Önnek szól. Ismeri Ön a 80-20-as szabályt? A beszerzési érték 80%-át a beszállítók 20% valósítja meg. Biztos Ön abban, hogy valóban a legkedvezőbb beszállítókat választották ki az adott területeken?

ELŐKÉSZÍTJÜK AZ ÖN JÓ DÖNTÉSEIT

Hogy kaphat könnyedén választ arra a rendkívül fontos kérdésre, hogy:
Valóban a legkedvezőbb beszállítókat választották ki az adott területeken?

Volt verseny, vagy tárgyalásos eljárás? Végeztek-e előminősítést a közvetlen beszállítókról? Van-e utóminősítése a beszállítónak? Minden árufogadó meg van vele elégedve? A verseny során bizalmas információ nem került idegen kézbe? Ez mind-mind a hatékony és eredményes beszerzés alapfeltétele, melyre üzleti folyamatai épülnek.

„Egy szög miatt a patkó elveszett;
a patkó miatt a ló elveszett;
a ló miatt a lovas elveszett;
a lovas miatt a csata elveszett;
a csata miatt az ország elveszett -
máskor verd be jól a patkószeget!”

Sok éves tapasztalatunkra és folyamatosan bővülő kapcsolati bázisunkra építve kínáljuk ebben a szektorban a beszerzés tanácsadási szolgáltatásunkat.

Ön meghatározza, hogy mit szeretne versenyeztetni, mi pedig a kiírástól kezdve, a versenyeztetés teljes folyamatát végigvisszük. Elkészítjük a verseny záró jegyzőkönyvét, melyben Ön felé javaslatot teszünk le az aktuális beszerzéssel kapcsolatban. A döntés az Ön kezében lesz!

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és beszerzési folymataira bátran építkezhet a vállalkozása kockázatmentesse és felesleges költségek nélkül.

VAGY

Iratkozzon fel hírlevelünkre!A két szám összege: 3 + 2 =
A két szám összege: 3 + 2 =