BESZERZÉS MENEDZSMENT

Szolgáltatásunkat leginkább azon KKV-nak ajánljuk, akik már külön beszerzéssel foglalkozó osztályt hoztak létre. Egy ilyen vállalkozás tulajdonosaként vagy operatív vezetőjeként nem az Ön feladata, hogy a csapágy, a fénymásolópapír vagy a mosogatószer beszerzésével foglalkozzon. Ez így helyes. De akkor miért lehet mégis szüksége ránk?

ÍGY TERMELÜNK ÖNNEK

Hogy rávilágítsunk szolgáltatásunk lényegére, kérem, hogy válaszolja meg magában a következő kérdést:

A beszerzési osztálya munkatársain kívül vannak-e még mások is a vállalkozásában, aki beszerzéssel is foglalkoznak munkájuk során?

Ha VAN egy ilyen munkatársa, akkor szinte biztos, hogy van Önnél még több is.

Biztos, hogy NINCS?

  • A karbantartó Pistabácsi sem szokott „kimenni” csavarokért, meg tipliért?
  • A titkárnő Pirike a teát nem a Tescoban vette meg legutóbb, ugye?
  • Vagy éppen Ön, nem szokott ugyanúgy operatív belefolyni a beszerzésbe

A hazai kisvállalkozások 90%-nál a hasonló a réseken gurulnak el a nehezen megkeresett forintok. Ezek a beszerzési rések mindenhol szinte ugyanazok, csak a rés helye és volumen különbözik.

Ha Ön meg akarja tudni azt, hogy mekkora összeg folyik ki vállalkozásából évente FELESLEGESEN, és hatékony megoldást akar beépíteni ezen rések EGYSZER ÉS MINDENKORRA VALÓ MEGSZÜNTETÉSÉRE, akkor a legjobb helyen jár.

Vegye fel velünk a kapcsolatot itt, és munkatársaink már segítenek is Önnek!

Ha az Ön vállalkozása abba a 10%-ba esik, ahol így már nem folynak el az összegek, akkor gratulálunk. Ön jó munkát végzett, vállalkozása a leggyakoribb beszerzési rések nélkül működik.

Ha ezt az előnyét továbbra is meg szeretné őrizni, továbbcsiszolná jól működő folyamatait, kíváncsi a beszerzési szakma legfrissebb híreire, trendjeire, akcióira, akkor iratkozzon fel szakmai hírlevelünkre itt, és profitáljon rendszeresen a partnerkapcsolatainkban rejlő lehetőségekből!

Ha csak egy kicsit is megingott a válaszadásban, akkor valami nem jól működik.

Beszerzés menedzsment szolgáltatásukkal Önnek jelentve és a tulajdonosi/operatív vezetői érdekeit képviselve, átvilágítjuk a beszerzési folyamatait.

Osztályvezetőjével együttműködve közösen átvizsgáljuk a kialakult folyamatokat, feltárjuk a hiányosságokat és kidolgozzuk azok megoldási alternatíváit. Folyamatleírásokat készítünk és szabályozási javaslatot teszünk annak érdekében, hogy a megreformált beszerzési folyamatok Önnél hosszútávon is fenntarthatóak legyenek.

Munkánk során vállalkozása hatékonyságát helyezzük előtérbe, melynek eredménye forintálisan is mérhető változások, szervezettebb és kontrollálhatóbb működés.

Vegye fel velünk a kapcolatot és találjuk meg közösen a FELESLEGESEN ELGURULÓ FORINTOKAT, tegye kontrollálhatóbbá és hatékonyabbá beszerzési folyamatait együtt szolgáltatásunkkal.

VAGY

Iratkozzon fel hírlevelünkre!A két szám összege: 7 + 8 =
A két szám összege: 7 + 8 =